Marichelle de jong

Marichelle de Jong is voormalig Europees bokskampioene, veelvoudig Nederlands bokskampioene, won tweemaal brons bij de Wereld-kampioenschappen en was in 2012 eerste op de wereldranglijst. Sinds haar topsportcarrière steekt zij haar energie in White Collar Boxing en richt zich daarnaast op (personal) coaching en begeleiding, en de promotie van de bokssport.

Trainen met de beste

Marichelle is een ervaren en opgeleide trainer/coach van de Nederlandse Boksbond(NBB) en erkend personal coach in fitness (Fitvak en NASM). Ze geeft de White Collar Boxing Club-groepstrainingen en personal training. Ook voor bedrijfstrainingen is ze in te huren. Interesse in één van de trainingen? Of wil je eens vrijblijvend sparren over andere (sponsor-)ideeën? Bel 06 22 12 05 09 of mail naar info@tyrboxing.nl.

“Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om met een goed team naar een doel toe te werken. Mijn doel is om White Collar Boxing te promoten én om de boksers zo goed mogelijk te begeleiden. Ik stoom ze klaar voor hun persoonlijke doel: fit worden en blijven of deelnemen aan het jaarlijkse White Collar Boxing event. Het White Collar Boxing-event doe ik met een professioneel team van geweldige mensen, want alleen lukt het me niet. Hoe gaaf is het als je het nóg succesvoller maakt door ook bij te dragen aan een goed doel? In het jubileumjaar 2019 knokken we samen tegen lymfklierkanker.