de motor voor succes“Op je Muil”-clinics

Als ondernemer maken we allemaal wel eens fouten en gaan we, op zijn Rotterdams gezegd, op onze muil.

Maar hoe ga je om met die tegenslagen? Hoe krabbel je weer op en hoe leer je van je fouten? Dat is het thema van de unieke, leerzame en inspirerende ‘Op je Muil’-boksclinics.

Tijdens deze clinic ga je eerst aan de slag met een intensieve boksles. Daarna vertelt een ondernemer hoe hij/zij ooit op de muil is gegaan én wat hij/zij daarvan heeft geleerd. Dit geeft je gegarandeerd een hoop inspiratie en nieuwe inzichten. Na afloop kun je gezellig napraten onder het genot van een lekker hapje en drankje.

De ‘Op je Muil’-clinics zijn gratis toegankelijk voor leden van White Collar Boxing. Leden kunnen maximaal 2 gasten meenemen voor € 15 p.p. Ook een keertje meedoen aan deze unieke clinic?

Mislukkingen: de motor voor succes

We horen zo vaak alleen maar de succesverhalen. Terwijl we allemaal wel weten dat het in het leven nooit zo gaat. Mislukkingen horen er net zo goed bij. En waar leren we uiteindelijk het meeste van? Precies, van fouten en verkeerde beslissingen! Juist door op je muil te gaan, kun je groeien als mens en als ondernemer. Mislukkingen zijn de motor voor succes.

“It doesn’t matter how many times you fall. The only thing that matters is how many times you get back up.”

De op je muil-clinics zijn een unieke ervaring. Een intensieve work-out, een boeiende presentatie en een flinke dosis inspiratie en nieuwe inzichten. Pak jij de handschoen op? Meld je dan aan voor een ‘Op je Muil’-clinic als bokser of als spreker.

Donderdag 7 november 16.00 uur tot 18.00 uur de Tweede “Op je Muil”sessie bij TYR Boxing

Directeur Dennis Zijlmans van Mourik Industry zal zijn verhaal in de ring met ons zal delen. De parallel tussen op je muil gaan in de zakenwereld en in de sport…zijn er overeenkomsten en verschillen? Waar of wanneer kreeg hij 8 tellen of ging hij knock-out? En hoe is hij daarna weer opgekrabbeld?