SPONSOREN 2023

Missie

Boksen in Rotterdam voor ondernemers, managers & directeuren. Dat is White Collar Boxing in het kort. Of je nu net begint of al wat ervaring hebt, bij White Collar Boxing voelt iedereen zich thuis. Het doel van White Collar Boxing is om je niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker te maken. Tegelijkertijd word je lid van een levendige en leuke club mannen en vrouwen uit het Rotterdamse bedrijfsleven.

Daarnaast gaan we jaarlijks voor het goede doel de ring in tijdens het White Collar Boxing Event. Sinds 2017 is er een strategische alliantie met de stichting Lymph & Co en gaan alle opbrengsten naar fundamenteel onderzoek ter ondersteuning van ons gevecht tegen lympheklierkanker.

Bestuur

Marichelle de Jong

31 januari 1978 te Gouda

Marichelle de Jong is voormalig Europees bokskampioene, veelvoudig Nederlands bokskampioene, won tweemaal brons bij de Wereldkampioenschappen en stond in 2012 eerste op de wereldranglijst.

Na haar topsportcarrière richtte Marichelle in 2013 White Collar Boxing op. In haar boksschool in Rotterdam Noord traint zij nu ondernemers, directeuren & managers uit het Rotterdamse bedrijfsleven. 

Peter van der Linde

30 april 1975 te Schiedam

Als bestuurder en founder van de Rotterdam Charity Club, was Peter van der Linde al jong betrokken bij het ondersteunen van goede doelen.

Naast zijn ondernemerschap in de ICT wereld (ADTS) is Peter een grote kracht in het organiseren van diverse ‘charity’ evenementen, waaronder zijn grote bijdrage aan alle White Collar Boxing Events sinds 2017.

Peter is een netwerker ‘pur sang’, altijd gefocust op het goede doel! 

Peter Kastelein

30 juni 1960 te Rotterdam

Na een leven lang als ondernemer in de ICT werkzaam te zijn geweest, is Peter Kastelein nu actief in het ontwikkelen van websites en -shops, apps en social media content. 

Hij is begonnen met boksen in 2016 bij Marichelle en en bokste in 2017 mee met het Event. Sindsdien is hij actief betrokken bij de White Collar Boxing Club en het jaarlijkse Event.

Peter verzorgt veel van de communicatie vanuit het bestuur.

Omar de Graaff

14 april 1980 te Schiedam

Omar is al jaren betrokken bij de White Collar Boxing Club, eerst als bokser en ook deelnemer aan het jaarlijkse Event en nu zelfs als trainer.

Hij draagt de sport, de sporters en het goede doel een warm hart toe. 

Omar is al 25 jaar actief in het bedrijfsonroerend goed. Met 1-2-3 Vastgoed heeft hij in de jaren een groot netwerk opgebouwd en vele mooie projecten mogen ontwikkelen.