SPONSOREN 2023

“Unleash Your Inner Champ”

White Collar Boxing Event

DE HELDEN VAN DE RING

Een mooie groep stoere ondernemers gaan binnenkort keihard trainen om zich klaar te stomen voor het White Collar Boxing Event in april 2023. Het is alweer de achtste editie van dit boksgala in Rotterdam sinds Marichelle de Jong in 2014 begon met het initiatief. De boksers doorlopen een bikkelhard trainingsprogramma onder leiding van een groep ervaren bokstrainers. De vechtlust van de amateurboksers staat symbool voor het gevecht dat duizenden Nederlanders dagelijks leveren tegen lymfklierkanker.

Er is nog veel te weinig aandacht voor onderzoek en dat is de reden dat Lymph&Co het goede doel is waar wij geld voor inzamelen. Dat doen de boksers door donaties te werven, maar ook door sponsoren die tafels langs de ring kunnen reserveren.

Alle donaties gaan rechtstreeks naar het Lymph & Co fonds. Help jij ook mee om lymfklierkanker Knock Out te slaan?

ROTTERDAM 2023
Let’s Rock & Roll

Stonden voorgaande edities van het White Collar Boxing-gala nog in het teken van ‘Peaky Blinders’, ‘Godfather’, en de Olympische Spelen in Tokyo. Dit jaar gaan we Rock & Rollen!

Dus bereid je voor op vetkuiven, pettycoats en steengoeie muziek en natuurlijk op een tiental spectaculaire bokspartijen in het kader van het goede doel. De voorbereidingen zijn al in volle gang en het belooft weer een fantastische avond te gaan worden.

Laten we met z’n allen ‘Let’s Rock’ zeggen tegen White Collar Boxing 2023 en samen lymfklierkanker Knock Out slaan!

GEZOCHT NIEUWE BOKSHELDEN

Wil je een onvergetelijke ervaring meemaken en zelf de ring instappen op het White Collar Boxing Event? Wil je nog een stapje verder gaan en minimaal een half jaar trainen? Meld je dan aan als een van de bokshelden van volgend jaar!