Om op 21 oktober 2022 goed voorbereid de ring in te gaan, begint de algemene voorbereiding in zo spoedig mogelijk. We zoeken max 20 ondernemers uit omgeving Rotterdam die willen knokken voor het goede doel Lymph & Co en met elkaar trainen op de boksschool. Om een teamverband en saamhorigheidsgevoel te creëren, streven we ernaar om minimaal 2x per week met elkaar te trainen. De trainingsintensiteit wordt geleidelijk opgebouwd met een trainingsplan dat speciaal ontwikkeld is voor drukke zakenmensen met mogelijke aanpassing voor de boksers. De boksers moeten medisch goedgekeurd worden door een sportarts bij een SMA.

Stichting Lymph&Co steunt grensverleggend onderzoek om de behandeling van lymfklierkanker te verbeteren. Lymph&Co gelooft in innovatie als oplossing voor de huidige maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid. De sleutel hiervoor is excellentie: de beste ideeën van de beste onderzoekers bieden de beste oplossingen voor mens en maatschappij. Lymph&Co is een initiatief van prins Bernhard van Oranje en is een zelfstandige stichting met een ANBI-status.

Met de laatste vier White Collar Boxing Events is maar liefst € 336.000,- bijeengebracht voor Lymph&Co. Elk jaar wordt het event steeds mooier en professioneler. De boksers boksen met hoofdbescherming, dikke bokshandschoenen 18 oz en worden begeleid door officiële, gecertificeerde bokstrainers.

Om deel te nemen, doe je mee met het programma dat begint in mei op boksschool TYR Boxing in Rotterdam Ommoord. Naast alle trainingen met andere ondernemers zijn er ook workshops, netwerk- sportactiviteiten en een pre bokswedstrijd in juni bij het No Knock Out op de club TYR Boxing.

 1. Trainingsprogramma mei t/m oktober White Collar Boxing Event
  ma, wo en vr 07.00 – 08.15 uur. Drie (minimaal 2) trainingsmomenten bij de WCB-trainingen. Toegang alle trainingen bij TYR Boxing. Laatste 3 maanden extra WCB-trainingen.
 2. Training door gelicentieerde bokstrainers
 3. Juni deelname (voorronde) No Knock Out bij TYR Boxing
 4. Mogelijkheid aansluiting Rotterdams Netwerk en activiteiten
 5. Eigen donatiepagina. Bedrag gaat rechtstreeks naar Lymph & Co
 6. Workshops jureren, stress/focus
 7. Bezoek aan boksgala’s als deze er zijn
 8. Bokstenue en shirt
 9. Boksfoto’s en film event
 10. Last but not least een ONVERGETELIJKE ERVARING!!! Kosten WCB Club/trainingen € 124,50 excl. btw per maand. Deelname event fee € 750 excl. btw. VIP-tafel 8 personen € 2.750 excl. btw
 11. N.B. Alle boksers dienen vòòr het event medisch te worden goedgekeurd door een sportarts bij een SMA. Kosten van deze keuring zijn voor de bokser.