“Hero of the Ring”

Ben je enthousiast en wil je ook (goed voorbereid) de ring in?
De leden van White Collar Boxing Business Club krijgen elk jaar de mogelijkheid om een échte bokswedstrijd te ervaren. Natuurlijk is het niet verplicht om de ring in te stappen als je lid bent van de Business Club. Je bokst voor je gezondheid en plezier. Maar als je de basistechnieken onder de knie hebt en je wilt je verder ontwikkelen, dan bieden we jou de mogelijkheid om je aan te melden voor het -onvergetelijke- White Collar Boxing Event*. Trainen bij de White Collar Boxing Business Club blijft je de rest van je leven bij.

Als deelnemer van het White Collar Boxing Event (april 2023) train je in de ochtend met andere ondernemers bij TYR Boxing. Doordat je intensief met elkaar traint, ontstaat er een uniek teamverband met mooie vriendschappen tot gevolg. Jullie zorgen er met elkaar voor dat alle deelnemers beter worden en groeien in het boksen.

Samen hebben jullie één doel: je mooiste boksprestatie laten zien in de ring en met elkaar zoveel mogelijk geld bij elkaar knokken voor het goede doel. Het maakt niet uit of je wint of verliest. Je bent al een ware kampioen als je de weg naar de ring bewandelt. Je hebt hard getraind om hier aan mee te doen en dat maakt jou sterker dan ooit.

*Natuurlijk willen we dat het evenement goed en vooral veilig verloopt. Daarom zijn er aan deelname een aantal voorwaarden verbonden. Voor jouw persoonlijke boksontwikkeling, veiligheid en het echte clubgevoel krijgen alleen de deelnemers die minimaal een half jaar bij White Collar Boxing Business Club getraind hebben de kans om mee te doen.