SPONSOREN 2023

De Businessclub

Wil je fysiek en mentaal sterker worden? En ben jij als ondernemer ook altijd op zoek naar manieren om meer uit je tijd te halen? Dan is de White Collar Boxing Business Club echt iets voor jou! Je kunt sporten en tegelijkertijd netwerken met andere professionals uit het Rotterdamse bedrijfsleven. Zo zit je niet alleen lekkerder in je vel, maar hou je ook tijd over voor andere dingen. De White Collar Boxing Business Club is dé kans om je netwerk te vergroten, ook omdat je elkaar tijdens een intensieve training echt leert kennen.

Wil je nog een stapje verder gaan en jezelf maximaal uitdagen? Als lid van de Business Club kun je je ook inschrijven voor het White Collar Boxing Event. Dit is een unieke kans om tijdens een benefietwedstrijd te ervaren hoe het is om in een echte boksring te staan. Tijdens het White Collar Boxing Event zamelen we geld in voor de strijd tegen lymfklierkanker.

Twee vliegen in één klap slaan

Zorgen voor jezelf is zorgen voor je zaak. Dat weet je als ondernemer, manager of directeur natuurlijk. Toch schiet sporten er vaak al snel bij in. Maar wat als je twee vliegen in een klap kan slaan?

White Collar Boxing biedt een intensieve, afwisselende en motiverende training voor ondernemers, managers en directeuren die zowel aan hun conditie als hun netwerk willen werken. Een training in de vroege ochtend voor mannen en vrouwen, zodat je de dag met een vliegende start begint!

Train gerust een keertje mee

Gratis Proefles

Zelf eens ervaren hoe een training bij de White Collar Boxing Business Club eraan toegaat? Doe gerust een keertje mee met een gratis proefles. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op om een proefles in te plannen!