Gezocht Bokshelden

De leden van White Collar Boxing Business Club krijgen ieder jaar de mogelijkheid om zelf een échte bokswedstrijd te ervaren.

Natuurlijk ben je als White Collar-bokser niet verplicht de ring in te stappen tijdens het event. Je bokst tenslotte voor je eigen gezondheid en plezier. Maar als je eenmaal de basistechnieken onder de knie hebt en je wilt de uitdaging aangaan, dan kan je je aanmelden voor een onvergetelijk ervaring!

We willen natuurlijk dat het evenement bestaat uit goede en veilige bokswedstrijden. Daarom zijn er aan deelname wel een aantal voorwaarden verbonden. Voor jouw persoonlijke boksontwikkeling, veiligheid en het echte clubgevoel moeten alle deelnemers minimaal een jaar bij White Collar Boxing Business Club trainen en word je uiteraard grondig medisch gekeurd.

Als deelnemer aan het White Collar Boxing Event train je in principe drie keer per week in de vroege ochtend met elkaar bij TYR Boxing. Door deze intensieve training ontstaat niet alleen een uniek teamverband, maar ook mooie vriendschappen. Met elkaar zorg je ervoor dat je beter wordt en groeit in het boksen.

Samen hebben jullie één doel: “Je mooiste boksprestatie laten zien in de ring en met elkaar zo veel mogelijk geld bij elkaar knokken voor het goede doel”. Het maakt niet uit of je wint of verliest. Je bent al een ware kampioen door de weg naar de ring te af te leggen.

Nog steeds enthousiast? Lees hier de voorwaarden en word lid van White Collar Boxing Business Club! Lees de voorwaarden