“History of”

White Collar Boxing Event

Marichelle de Jong begon in 2014 met haar eerste White Collar Boxing Event in Schiedam. De boksers die zij toen trainde, wilden kijken hoe het zou zijn om met elkaar te sparren in een echte ring met scheidsrechter. Marichelle regelde dit tot in de puntjes en het werd een succesvol 1e event. Dat zorgde er natuurlijk voor dat er een vervolg kwam. Tot de dag van vandaag wordt het alsmaar groter, mooier en professioneler! Dit allemaal dankzij een mooi team met mensen die zij om zich heen heeft verzameld.

Komend jaar is alweer de achtste editie van het evenement! Een twintigtal stoere ondernemers zijn nu al keihard aan het trainen om zich klaar te stomen voor de White Collar Boxing-wedstrijd eind april 2023! Zij doorlopen een bikkelhard trainingsprogramma onder leiding van een groep ervaren bokstrainers.

De vechtlust van de amateurboksers staat symbool voor het gevecht dat duizenden Nederlanders dagelijks leveren tegen lymfklierkanker. Lymfklierkanker treft ongeveer 1 op de 50 personen en alleen al in Nederland komen er jaarlijks meer dan 4.000 nieuwe patiënten bij. Nog steeds overlijden veel te veel mensen aan lymfklierkanker. Dat moet en dat kán beter, maar er is wel geld nodig om dat te bereiken.

Tijdens het White Collar Boxing Event hebben we dan ook jouw hulp nodig! Sponsor jouw favoriete bokser, koop een ticket, reserveer een tafel of kies een sponsorpakket. Maar misschien nog mooier; doe gewoon mee!

2021

2018

2019

2017